• Programska oprema za mobilne terminale

Reference

Skozi sodelovanje z našimi strankami smo pridobili zavidljivo število referenc. Sodelujemo tako z lokalnimi, regionalnimi kot tudi z mednarodnimi podjetji. Spodaj jih nekaj podrobno opisujemo, za celotno referenčno listo in več informacij pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 • Schenker

  Špica je za Schenker zasnovala in izdelala rešitev elektronskega potrjevanja dostav (electronic Proof of Delivery). Poskrbeli smo za informacijsko podporo celotnega postopka od prevzema podatkov o pošiljkah do potrjevanja dostave ter sočasen prenos teh podatkov v Schenkerjev logistični informacijski sistem.

  Prenesite študijo primera
 • Mercator

  Mercator za potrebe interaktivnega dela uvedel prenosne terminale in brezžična omrežja tako v svoje maloprodajne enote kot tudi v distribucijske centre, bodisi za potrebe inventure, prevzem blaga v maloprodaji, nadzore blaga na policah bodisi za sprejem blaga, komisioniranje ter nadzor zalog in rokov v skladiščih.

  Prenesite študijo primera
 • Žito

  S pomočjo Frontmana Žito upravlja s položajem svojih izdelkov na prodajnih policah, spremlja akcije in konkurenco in tako lahko hitro reagira na dogodke. Frontman je postal nepogrešljiv tudi za potnike, ki imajo preko njega vpogled v sveže podatke o prodajnem mestu.

  Prenesite študijo primera
 • Ljubljanske mlekarne

  Vsakemu, ki se ukvarja z informacijskimi tehnologijami, je poznano občutljivo področje povratka investicij v IT. Z dobro načrtovanimi, strateškimi investicijami želimo povečati konkurenčnost, zmanjšati stroške, povečati storilnost. Preberite študijo primera Ljubljanske Mlekarne.

  Prenesite študijo primera

Prodaja
01 568 08 26
povprasevanja@spica.com
Kontakt